Gestart met de voorbereidingen 3e editie Regio Assen On Stage!

Na  twee succesvolle edities van Regio Assen On Stage wordt er ook dit schooljaar voor alle leerlingen van klas 2 een editie Regio Assen On Stage georganiseerd.

Regio Assen On Stage bestaat uit een Beroepenfeest in De Bonte Wever en een Doedag op de locatie van de gekozen beroepsbeoefenaar.

In De Bonte Wever staan beroepsbeoefenaren uit de profielen Techniek, Groen, Economie en Ondernemen, Zorg/Welzijn en de Maatschappelijke beroepen.

Met behulp van een ‘paspoort’ vol opdrachten gaan de leerlingen aan de slag met de voorbereidingen. Uiteindelijk maken de leerlingen een top vijf van beroepsbeoefenaren die aanwezig zijn op het feest en gaan met twee beroepsbeoefenaren een match maken voor de Doedag. Deze Doedag gaat twee weken later plaatsvinden.


Regio Assen On Stage is een project waar alle VO scholen in Assen, Norg, Gieten, Beilen aan deelnemen. Ook PrO Assen, RENN4 en ISK sluiten aan.


Een prachtige kans om met het werkveld in aanraking te komen!


Oproep:

Heeft u na het lezen van dit nieuwsbericht interesse om als beroepsbeoefenaar/bedrijf/instelling deel te nemen?

Neem dan contact op met de projectleider: Janet Brouwer |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit bericht