Vliegende start schooljaar 2024/2025 met nieuwe directeuren bij NassauVincent

Het college van bestuur van NassauVincent, bestaande uit Alice Vellinga en Annalie Osinga, is blij te kunnen aankondigen dat er twee nieuwe directeuren zijn benoemd voor de havo-vwo locaties Lariks en Quintus. Cees van Leeuwen is dit schooljaar begonnen als directeur van locatie Quintus bij het Dr. Nassau College, terwijl Martin Lutke de rol van directeur op locatie Lariks bij CS Vincent van Gogh op zich heeft genomen.


Cees van Leeuwen was recent interim teamleider havo bovenbouw bij het Kalsbeek College Schilderspark in Woerden. Daarvoor bekleedde hij de rollen van conrector bedrijfsvoering en conrector havo aan het Christelijk Lyceum Zeist. Voordat hij schoolleider werd, heeft Cees tien jaar als docent geschiedenis en economie gewerkt.


Foto onder (Cees van Leeuwen)

Martin Lutke, de nieuwe directeur van locatie Lariks, was tot de zomervakantie teamleider havo bovenbouw bij CS Vincent van Gogh, locatie Lariks. Daarvoor vervulde hij de rol van teamleider bij het Hogeland College in Warffum en werkte hij als docent Economie en Management & Organisatie op verschillende scholen. Beide nieuwe directeuren zien met veel enthousiasme uit naar hun nieuwe functie.


Foto   onder: Martin Lutke

Naast deze positieve ontwikkelingen in het schoolbestuur is het schooljaar in het noorden weer van start gegaan. In tegenstelling tot andere delen van het land hebben wij geen problemen met de levering van schoolboeken; vrijwel alle boeken zijn op tijd beschikbaar voor onze leerlingen. Dit zorgt ervoor dat we met een vliegende start aan het nieuwe schooljaar kunnen beginnen.

Met vertrouwen en enthousiasme kijken we uit naar een succesvol schooljaar, met nieuwe leidinggevenden en een soepele start voor al onze leerlingen.

Deel dit bericht