Actueel Open dag Dr. Nassau College Norg: "Bij ons krijg je de kans om je talent tot bloei te laten komen."

Open dag Dr. Nassau College Norg: "Bij ons krijg je de kans om je talent tot bloei te laten komen."

Van mavo tot en met atheneum, van creatievelingen tot technici, van ondernemers tot (top)sporters: elke leerling kan op het Dr. Nassau College in Norg zijn of haar talent ontwikkelen. Op dinsdag 26 januari van 18.00 - 20.30 uur kan iedereen zelf ervaren hoe dit in de praktijk gaat.

Op de open dag zijn leerlingen van de basisschool en hun ouders van harte welkom om kennis te maken met het Dr. Nassau College in Norg. Tijdens de open dag wordt duidelijk hoe er in Norg vormgegeven wordt aan Techasium, kunst en cultuur, sport en ondernemerschap. Daarnaast kunnen bezoekers kennis maken met de verschillende vakken die worden aangeboden op het Dr. Nassau College in Norg.

Belangstellenden kunnen bovendien informatie krijgen over Cambridge English en de uitgebreide topsportregeling van de school.

Vestigingsmanager Richard Gerding is trots op zijn school en op de manier waarop ondernemerschap als rode draad door de opleiding heen loopt: ‘’Als school hebben wij aandacht voor de individuele leerling. Wij vinden het belangrijk dat elke leerling zich bij ons thuis voelt. Het belangrijkst is dat de leerlingen een leuke tijd hebben en elke dag met plezier naar school gaan.’’