Actueel Mirjam, Maike, Kim en Lieke zijn Nederlands kampioen Scholenploegenachtervolging op de schaats!

Mirjam, Maike, Kim en Lieke zijn Nederlands kampioen Scholenploegenachtervolging op de schaats!

Mirjam Braam, Maike van der Duin, Kim Speelman en Lieke Slagter, leerlingen van het Dr. Nassau College, mogen zich sinds afgelopen dinsdag Nederlands kampioen Scholenploegenachtervolging op de schaats noemen. Wij feliciteren hen van harte met deze fantastische prestatie!

Vier teams van het Dr. Nassau College hadden zich tijdens de Drentse Kampioenschappen geplaatst voor het NK dat afgelopen dinsdag, 6 februari, werd gehouden in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De sportieve inzet van leerlingen, de uitstekende organisatie, de ambiance en het resultaat maakten het NK voor leerlingen, ouders en begeleiders tot een fantastische sportieve dag. Het Dr. Nassau College was met de vier teams, gehuld in de herkenbare zwart witte schaatspakken en roze mutsen, duidelijk aanwezig. De leerlingen hebben gestreden voor wat ze waard waren met een Nederlands Kampioen, een tweede en een vierde plaats als resultaat!

Het Dr. Nassau College biedt de mogelijkheid om topsport en school met elkaar te combineren. Door een intensieve begeleiding van een enthousiaste sportstudiementor en een gedreven leerling is het mogelijk om als topsporter verder te groeien, naar misschien wel de TOP! Het Dr. Nassau College heeft als ambitie om een TopsportTalentSchool te worden.