Actueel Leerlingen Dr. Nassau College Quintus ondernemen er lustig op los

Leerlingen Dr. Nassau College Quintus ondernemen er lustig op los

De leerlingen van de Talentrichting Ondernemen hebben een spannende week achter de rug. Zij presenteerden zichzelf en de trailers van hun promotiefilms met de bedoeling om investeerders te vinden voor hun bedrijf. De presentaties waren het sluitstuk van een opdracht waar de leerlingen uit de talentrichting Ondernemen de afgelopen acht weken aan hebben gewerkt.

De ondernemers die de leerlingen deze periode van een opdracht hadden voorzien, luisterden naar de presentaties, bekeken de trailers van de promotiefilms en konden bij de informatiestands in gesprek met de leerlingen over hun uitwerking van de opdracht. Uiteindelijk investeerden de opdrachtgevers zogenaamde Quincoins in de ideeën waar zij het meest vertrouwen in hadden.

Docent Frank Smid kijkt terug op een mooie periode ondernemen: “Het resultaat was verbluffend. We hebben fantastische trailers en films gezien, met goede muziek en een boodschap die was afgestemd op de opdracht van de ondernemers. Het was overduidelijk dat de leerlingondernemers veel tijd en energie hebben gestoken in hun presentaties en producten. De jury had dan ook een zware taak.”