Actueel Corona virus

Corona virus

Wij volgen de berichtgeving vanuit de rijksoverheid en het RIVM met betrekking tot de besmetting door het corona virus op de voet. Op dit moment is er geen aanleiding voor specifieke maatregelen, anders dan het volgen van de richtlijnen van de RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden.Via de VO Raad en het Ministerie van Onderwijs worden wij geïnformeerd indien aanvullende maatregelen noodzakelijk zijn. Indien daar aanleiding toe is zullen wij nadere informatie verspreiden.

De komende weken staat een aantal excursies en meerdaagse reizen gepland. Op dit moment gaan de excursies en reizen binnen Nederland gewoon door. Voor de buitenlandse reizen en excursies is het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken leidend, wij controleren het reisadvies dagelijks. Uiteindelijk is het wel of niet deelnemen aan excursies een keuze die door ouders wordt gemaakt, wij respecteren de keuze die zij maken.

We besteden bovendien op onze locaties extra aandacht aan persoonlijke hygiëne en de schoonmaak. Zo wordt gezorgd voor een ruime voorraad papieren handdoekjes en handzeep.