Actueel Bericht voor de examenkandidaten

Bericht voor de examenkandidaten

Na de mededeling van de minister van Onderwijs gisteren, dat het mogelijk is om toetsen  af te nemen ter afronding van het schoolexamen, heeft hierover overleg plaatsgevonden op onze locaties. Jij en je ouders worden door de locatie geïnformeerd over de voortgang van het schoolexamen op weg naar het centraal examen dat start op 7 mei. Uiterlijk 6 april vernemen wij of het centraal examen ook echt doorgaat.

Heb je geen symptomen van een mogelijke besmetting (zie overzicht RIVM) dan adviseren we je dringend om je toetsen te komen maken. Anders is het niet mogelijk deel te nemen aan het centraal examen. Als je vanwege ziekte of symptomen van ziekte niet aanwezig kunt zijn bij de toetsen, krijg je de gelegenheid om de toetsen op een later moment te doen. 

Vanaf donderdag 19 maart starten voor de overige leerlingen de onderwijsactiviteiten via het afstandsleren. Daarover is de informatie reeds verspreid.

Wij maken een bizarre tijd vol onzekerheden door. Dit is voor iedereen te betreuren en zeker voor onze examenleerlingen. Wij doen onze uiterste best om jullie zo goed mogelijk te helpen op weg naar het examen; succes!

Marcel Klaverkamp, bestuurder