Actueel Albert Noord verlaat Dr. Nassau College na elf jaar

Albert Noord verlaat Dr. Nassau College na elf jaar

Albert Noord, directeur van de havo/vwo locatie Quintus van het Dr. Nassau College, gaat na elf jaar het Dr. Nassau College verlaten. Hij is met ingang van schooljaar 2019-2020 benoemd tot rector van het Harens Lyceum te Groningen (Haren).

Naast gevoelens van vreugde voor de heer Noord zijn er ook gevoelens van spijt dat hij het Dr. Nassau College gaat verlaten. Maar Marcel Klaverkamp, voorzitter van het college van bestuur van het Dr. Nassau College, heeft begrip voor deze keuze: “Na elf jaar hard voor onze school gewerkt te hebben en ook heel veel samen met anderen gerealiseerd te hebben, hebben wij alle begrip voor zijn wens om als  eindverantwoordelijk schoolleider aan de slag te gaan. Ik feliciteer hem daarom mede namens alle medewerkers van harte met deze nieuwe benoeming. En ook feliciteer ik de collega’s van het Harens Lyceum.”

Albert Noord heeft een onmiskenbare bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het Dr. Nassau College en niet in de laatste plaats door het mooie gebouw  van Quintus dat hij straks achter laat. Natuurlijk wordt hem in de komende periode een passend afscheid aangeboden.

 

Bron beeldmateriaal: Adobe Stock