Actueel Afgelasten activiteiten vanwege het corona-virus

Afgelasten activiteiten vanwege het corona-virus

Het Dr. Nassau College heeft naar aanleiding van de besluiten van het kabinet inzake de bestrijding van het corona-virus, besloten om tot 31 maart a.s. alle schoolreizen,  excursies, deelname aan sporttoernooien en activiteiten buiten de lessen af te gelasten. Dit betreft ook alle avondactiviteiten voor ouders. De reguliere lessen gaan door.

Voor alle duidelijkheid:  er zijn geen leerlingen of medewerkers van de school besmet.

We gaan kijken of we excursies en activiteiten kunnen verplaatsen naar een ander moment. Over de mogelijke gevolgen hiervan zullen we u op een later tijdstip informeren.

We vinden het jammer dat we dit besluit moeten nemen, maar het belang van de gezondheid van onze leerlingen en medewerkers staat voorop. Gelet op de toenemende maatschappelijke onrust nemen we in dit stadium het zekere voor het onzekere.  

Om verdere verspreiding van het Corona-virus in de school te voorkomen vragen we leerlingen en medewerkers om:

  • Regelmatig hun handen te wassen met zeep.
  • Gebruik te maken van papieren zakdoekjes en handdoekjes en deze na gebruik weg te gooien.
  • Niezen en/of hoesten in de binnenkant van hun elleboog.
  • Elkaar voorlopig geen hand te geven.

Zodra er andere ontwikkelingen zijn, zullen we u dat uiteraard zo spoedig mogelijk laten weten. Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, kunt u contact opnemen met de locatieleiding. Meer informatie over Corona vindt u op de website van het RIVM.